Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011








Smoky eyes FAQ

1) To smoky look ταιριάζει σε όλα τα μάτια;
Το smoky look είναι το ιδανικό για όλους τους τύπους ματιών, είτε έχουμε μικρά είτε μεγάλα μάτια είναι το μακιγιάζ το οποίο θα απογειώσει το βλέμμα μας. Κάνει τα μικρά μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και sexy ενώ αντίθετα με σωστή εφαρμογή μπορεί να κάνει τα αυγουλωτά μάτια πιο σχιστά και λάγνα.

2) Ποιό είναι το πιο σημαντικό μας όπλο για να το πετύχουμε?
Τα ‘όπλα μας θα είναι 3! Το υγρό superliner gel liner, η μαύρη ματ σκιά Color Infaillible και η μάσκαρα όγκου Volume Million LASHES.

3) Εκτός από το μαύρο μπορώ νa το κάνω και με άλλες αποχρώσεις;
Smoky βλέμμα κυριολεκτικά σημαίνει αποχρώσεις από την παλέτα του μαύρου-γκρι. Επειδή όμως η μόδα προστάζει έντονα χρώματα μπορούμε σαν βάση να αφήσουμε το μαύρο μολύβι και να σβήσουμε με κάποιο έντονο χρώμα, πχ μωβ. Το αγαπημένο μου smoky look είναι μαύρο με κεραμιδί contouring.

4) Μπορώ όλες τις ώρες; Και πρωί και βράδυ;
To smoky μπορούμε να το προσαρμόσουμε όλες τις ώρες αν κάνουμε ένα παιχνίδι με τα χρώματα. Έτσι το πρωί θα προτιμήσουμε χρώματα τις άμμου και καφέ σοκολατί ενώ το βράδυ θα ενισχύσουμε το look με μαύρο, χακί και ίσως μελιτζανί. Για καλή μας τύχη η L;oreal Paris έχει τόσο τις σκιές Color Infaillible σε αντίστοιχες αποχρώσεις όσο και τα Gel Liners!

5) Πώς να το κάνω χωρίς να φανώ μουντζουρωμένη;
Κάνοντας πρώτα μια γραμμή οδηγό με το Superliner Gel liner που έχει δικό του πινελάκι και είναι εύχρηστο ακόμα και για εσάς που δεν τα πάτε καλά με το μακιγιάζ δεν έχετε φόβο να μουντζουρωθείτε. Για να μη μουντζουρωθούμε το ιδανικό είναι να βάψουμε πρώτα τα μάτια και μετά να βάψουμε το υπόλοιπο πρόσωπο πχ foundation, concealer ktl. Με αυτό τον τρόπο και να μας πέσει σκιά στο δέρμα θα το καθαρίσουμε με ένα υγρό μαντηλάκι και στη συνέχεια θα εφαρμόσουμε τα παραπάνω.

6) Πως μπορεί να διατηρηθεί ώρα;
Το smoky είναι μακιγιάζ το οποίο δεν χρειάζεται retouche. Η μόδα προστάζει ένα ‘απεριποίητο’ smoky look στα μάτια και όχι ένα καθώς πρέπει. Άρα όσο περνάει η ώρα τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα. Με τις σκιές Color Infaillible που διαρκούν 24 ώρες και είναι αδιάβροχες δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

7) Η mascara είναι απαραίτητη;
Οπωσδήποτε! Θα βάλετε μια μάσκαρα που δεν βαραίνει τις βλεφαρίδες και δεν θα δώσει αποτέλεσμα κολλημένο. Η Volume Million Lashes είναι ιδανική! Με μια στρώση δίνει όγκο, διαχωρίζει τις βλεφαρίδες και δεν κάνει κόμπους!

8) Άμα δεν με βολεύει αυτό το liner υπάρχει άλλη λύση;
NAI. Το κλασικό liner με τη λεπτή μύτη ακριβείας Perfect Slim που έχει και ειδική λαβή για να μη γλιστράει.

9) Τα χείλη πρέπει να είναι πάντα nude?
To πρωί θα πρέπει να είναι σίγουρα nude. Nude δεν σημαίνει ότι είναι άσπρα γαλακτερά γιατί δεν κολακεύουν τα χείλη μας. To nude χρώμα σημαίνει το χρώμα του foundation σε lipstick. Σε ένα special event μπορούμε να μετατρέψουμε το smoky σε ένα 70’s look χρησιμοποιώντας ένα κραγιόν στο χρώμα του κρασιού ή του ρουμπινιού. Με το αγαπημένο μου Color Riche που έχει μια γκάμα από nude έως έντονες αποχρώσεις μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ένα απαλό μακιγιάζ και να την τελειώσετε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.
- Posted using BlogPress from my iPhone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου