Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Alavastrini epidermida




1) Πως λειτουργεί η βάση και σε ποια σημεία την εφαρμόζουμε;
Το Studio Secret base είναι ένα primer το οποίο δίνει ομοιόμορφη επιδερμίδα, καλύπτει σημάδια από ουλές ή σπυράκια και εξαφανίζει τους πόρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πριν το fdt για να δημιουργήσει μια λεία βάση είτε μόνο του για να δώσει λάμψη στην επιδερμίδα. Είναι ενυδατικό και αφήνει το δέρμα απαλό.

2) Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας;
Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα. Συνδυάζεται άψογα με bronze πούδρα για όλες τις ώρες της ημέρας.

3) Η Bronze πούδρα πως εφαρμόζεται;
Εφαρμόζεται με μεγάλο πινέλο σε όλο το περίγραμμα του προσώπου , κάτω από τα κόκκαλα και για να ξεφοντάρει ο λαιμός από το πρόσωπο. Μπορούμε είτε να αναμείξουμε τις 3 αποχρώσεις είτε να χρησιμοποιήσουμε καθεμία ξεχωριστά για να τονίσουμε σημεία του προσώπου.

4) Είναι μόνο για το καλοκαίρι;
Όχι. Είναι απαραίτητο για όλο το χρόνο για να δώσει λάμψη, να τονίσει και να δώσει χρώμα υγείας στο πρόσωπο όλο το χρόνο. Απλά δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές. Όταν απουσιάζει το μαύρισμα για να αποφεύγουμε διχρωμίες.

5) Τι κάνει ξεχωριστή τη Lash Architect 4d?
Είναι μια μάσκαρα που συνδυάζει με μια κίνηση εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων!! Δίνει ΟΓΚΟ, ΜΗΚΟΣ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ΚΑΜΠΥΛΗ με ένα πέρασμα. Περιέχει στη σύνθεσή της πραγματικές ίνες ψεύτικων βλεφαρίδων που Απογειώνουν το βλέμμα και δίνουν αποτέλεσμα τόσο έντονο σα να φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες!!!

6) Πως εφαρμόζω σωστά τη μάσκαρα; Πόσες στρώσεις;
Η μάσκαρα για να εφαρμοστεί σωστά θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τις ρίζες των βλεφαρίδων και ουσιαστικά να χτίσουμε το χρώμα από τη βάση έως τις άκρες. Δηλαδή εφαρμόζουμε πρώτα με οριζόντιες κινήσεις ώστε να καλυφθούν οι ρίζες των βλεφαρίδων και απλά τελειώνουμε απλώνοντας το χρώμα έως την άκρη χωρίς υπερβολές. Μια στρώση είναι αρκετή!!!!

7) Πως δρα το Universal Lipstick?
Είναι ένα μικρό θαύμα!!! Δρα με το PH των χειλιών κάθε γυναικάς και δίνει το χρώμα που ταιριάζει σε εκείνη. Άρα η καθεμία έχει το δικό της χρώμα, που δεν το έχει ΚΑΜΙΑ άλλη!!! Ενυδατώνει τα χείλη και δίνει φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου