Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Revegion look







1) Πως προετοιμάζω το δέρμα μου για τη μεγάλη νύχτα;
Το δέρμα μας για τη μεγάλη νύχτα της πρωτοχρονιάς πρέπει να είναι ξεκούραστο και λαμπερό. Για αυτό το προετοιμάζουμε κάνοντας μια μάσκα για μια ώρα. Extra tip: Βράζετε πράσινο τσάι, το τοποθετείται σε παγοκυψέλες και περιμένετε να παγώσει. Πριν το μακιγιάζ περνάτε όλο σας το πρόσωπο και το ντεκολτέ με το παγάκι πράσινου τσαγιού, έτσι θα δώσετε στην επιδερμίδα σας μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

2) Πως μπορώ να δημιουργήσω την τέλεια βάση ακόμα και να δεν έχω προλάβει να κάνω κούρα;

Για όσες δεν πρόλαβαν να κάνουν μάσκα 3 λέξεις αρκούν: Studio Secret Base
Είναι η ιδανική βάση που θα σας χαρίσει αλαβάστρινη επιδερμίδα ενώ παράλληλα το μακιγιάζ σας θα κρατήσει ζωντανό όλο το βράδυ.
3) Να τολμήσω έντονο μακιγιάζ ή να κινηθώ σε nude τόνους;

Την προηγούμενη φορά δείξαμε smoky eyes όμως αυτές τις μέρες μη φοβάστε να παίξετε με τα χρώματα και τη λάμψη. Φέτος η μόδα για τα Χριστούγεννα προστάζει αποχρώσεις του χρυσού στα μάτια!! Οι σκιές Color Infaillible παίζουν με το χρυσό σε διάφορες αποχρώσεις, κίτρινο χρυσό, κόκκινο χρυσό, πράσινο χρυσό και μαύρο χρυσό! Χάρη στη σύνθεσή τους που είναι ανάμεσα στην κρέμα και την πούδρα δίνουν βελούδινο αποτέλεσμα. Επίσης να πούμε ότι είναι ιριδίζουσες χάρη στις πέρλες που περιέχουν και όχι χρυσόσκονη.
Στα χείλη προτιμήστε κραγιόν σε έντονο κόκκινο χρώμα ή κόκκινο φούξια που θα σας κάνει sexy και θα φωτίσει το πρόσωπό σας!
4) Ποιο είναι το μυστικό για ένταση στο βλέμμα; Πως θα κρατήσω σταθερό το χρώμα της σκιάς μου;

Για ένταση στο βλέμμα προτιμήστε ένα μαύρο μολύβι. Extra tip: Ζεσταίνοντας με το σεσουάρ το μολύβι μαλακώνει και σας δίνει ακόμα πιο έντονα σαγηνευτικό βλέμμα. Φυσικά τίποτα δεν γίνεται χωρίς μάσκαρα για όγκο! Η Volume Million Lashes είναι ιδανική για όγκο χωρίς κόμπους και έντονο μαύρο χρώμα! Το τέλειο είναι ότι επειδή δεν αφήνει περιττή ποσότητα στις βλεφαρίδες ξεβάφεστε εύκολα και το πρωί δεν θα έχετε μαύρα σημάδια κάτω από το μάτι!
Το μυστικό για να πετύχετε την απόλυτη σταθερότητα της σκιάς σας όλο το βράδυ είναι να εφαρμόσετε μια λεπτή στρώση True Match concealer πριν την εφαρμογή της σκιάς. Οι σκιές Color Infaillible είναι αδιάβροχες και έχουν 24ωρη διάρκεια οπότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα!

5)Πως μπορώ να δώσω λάμψη, σταθερότητα και διάρκεια στο κραγιόν μου?

Το περίγραμμα των χειλιών είναι απαραίτητο για να δώσετε σταθερότητα στο κραγιόν σας. Εφαρμόστε το σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σας και στο τελείωμα περάστε λίγη πούδρα με ένα πινέλο. Στη συνέχεια εφαρμόστε το κραγιόν της αρεσκείας σας με τη σιγουριά ότι θα παραμείνει μόνο στα χείλη σας. To Color riche εκτός από τα υπέροχα χρώματα που έχει προσφέρει και ενυδάτωση!

6)Πως μπορεί να διατηρηθεί ώρα και τι πρέπει να έχω οπωσδήποτε μέσα στο βραδινό μου τσαντάκι;


Για σίγουρη διάρκεια του μακιγιάζ ακολουθήστε το εξής μυστικό:
Σταθείτε για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου μπροστά στην κατάψυξη, έτσι το μακιγιάζ σας θα παραμείνει στη θέση του για όλη τη μεγάλη νύχτα. Απαραίτητα στο τσαντάκι του ρεβεγιόν μια true match πούδρα, το κραγιόν σας, ένα ρουζ, μερικές μπατονέτες για τυχόν διορθώσεις και μια Elnett pocket size.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου